Cerpen singkat bahasa Magyar

Cerpen singkat bahasa Magyar


kakas kukorékolt kezdett hangja harsogott. A látható fény az egyik szoba úgy tűnt, hogy vizsgálja meg az élet jelei után egy szerény házban található távol a város Bandung.

A lány kezdett felébredni és végre normális életvitelt. Tisztítsuk meg az ágy, és a kézmosási elvégzésére kötelezettségek egyike muszlim hajnal imákat. Miután befejezte a hajnali imát, kezdte a munkáját, mint szakács, és tisztítsák meg a házat, és készülj az iskolába.

Gyermekek ismerte az asszonyt nevű Zahra, és töltse ki a hívás Zahra. Él az apjával és nagymamája.

Ezután hol az alakja az anya a család?

Kiderült szülei szét, és Zahra aki helyettesíti a szerepe egy anya a család. És Zahra soha nem lehet tudni a hollétéről az anyja.

"Nagyi ... Zahra járt iskolába, oké?" Said Zahra, megcsókolta a kezét nagyanyja.
"Igen fiam, legyen óvatos az úton", mondta a nagymama tanácsolta.
"Kész ... Nos nek nek, Assalamualaikum" mondta Zahra, és elsétált.
"Walaikumsalam" nagymama válaszolt.

Zahra tovább tekerni a kedvenc sepedah élén, ahol tanult, mégpedig SMA Darma Bakti egyik kedvenc iskola Bandung. Hála a kemény munka, Zahra mehet iskolába fizetés nélkül tandíjat 3 évig.

Iskola után, Zaha visszatért ő szerepe, mint egy háziasszony. És nem ritkán azt álmodozva gondol az anyja, mert úgy érezte, honvágya. "Anya .. Anya hol? Zahra hagyj itt Ibuu .. Zahra találkozni akar anya .. "mondta Zahra a szíve. A könnyek már nem lehetett állítani, és folyt el arcát Zahra.

PRAAAAAKKKK !!! (A hang az eső lemezek) Öntudatlanul, mosogatás, hogy Zahra Dar függetlenül engedélyezték az öklét, ahogy álmodozva.

Mert hallani a zajt a konyhából, Zahra apja mérges volt, és odament hozzá. Mivel fűrész Zahra eltört egy tányér, apja dühös volt.


Annak ellenére, hogy a sérülés, de Zahra folytatta munkáját az ujját vér bercucurn. Volt egy hívás az imádság hangzott Asar, Zahra rohant ablutions és imádkozott. Ima után, ő kezelte a sebesült ujját, majd folytassa a munkát, hogy késik. Zahra emlékeztették arra, hogy ma délután akart az anyja, aztán ő ccepat gyors befejezze a munkát. A kitöltött, Zahra merészkedett engedélyt kérni az apjától.

http://gancangpincang.blogspot.co.id/
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Posting Komentar